بسم الله الرحمن الرحیم

امام رضا علیهم السلام و طشت طلا

و نیز در همان کتاب از علىّ بن محمّد کاشانى نقل کرده است که گفت : بعضى از دوستانم به من خبر داد که مال قابل توجّهى را براى حضرت رضا علیه السلام بردم ولى آن حضرت به آن خشنود نگردید و اظهار شادمانى نکرد ، من بخاطر این جهت اندوهناک شدم و با خود گفتم : این همه مال و ثروت را براى او آورده ‏ام و او هیچگونه اظهار خشنودى نکرد .

آنگاه امام علیه السلام فرمود : اى غلام ! طشت و آبى حاضر کن ، خودش روى صندلى نشست و به غلام اشاره فرمود که آب بریز ، آب که روى دست مبارک او مى‏ریخت به صورت طلا از میان انگشتان او سرازیر مى‏شد ، سپس رو کرد به من و فرمود : من کان هکذا لایبالی بالّذی حمل إلیه.

کسى که چنین موقعیّتى دارد و اینگونه توانائى دارد به آنچه نزد او بیاورند توجّهى ندارد .

منابع :

کشف الغمّة: 303/2 ، بحار الأنوار : 63/49 ضمن ح 80 ، الکافى : 491/1 ح 10، الوافى : 8/3 ح 8 ، مناقب ابن شهراشوب : 348/4 ، إثبات الهداة : 252/3 ح 20 به نقل از کافى و کشف الغمّه .

جنگ با اهل بیت علیهم السلام جنگ با پیامبر صلی الله علیه و آله

امیرالمومنین علیه السلام در زمان حضرت نوح علیه السلام

فاطمه سلام الله علیها دین استوار

، ,السلام ,ح ,فرمود ,طلا ,امام ,طشت طلا ,را براى ,به من ,علیه السلام ,السلام و

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود آهنگ جدید از موزیک امروز محمدعلی قنبری بذر نهال نشاء پایپ ایران افسوس مدیریت مالی و پس انداز Darklife لایف هکر | هک زندگی | فوت کوزه گری در زندگی | نقد و بررسی | lifehack |لایف هک فنیکا یادگیری برای کسب و کار دهاتی رسانه ای متفاوت